АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Пустите да вас Британски фотограф одвуче да прегледате прелепу сценографију плаже Ст Килда.
- Aug 07, 2018 -

Говорећи о плажи, морамо поменути Ст Килда Беацх Аустралије - Мелбурн, природни и мирни ветар, мекани и влажни песак, морски таласи долазе и повлаче се тихо, што чини једну алкохолизирану. Природна љепота плаже Ст. Килда је апсолутно "Аппле" у очима фотографа . Мирна површина чини се мирним. Гледајући у прелеп и мирни крајолик, душа је потпуно освежена.

Љепота К ил д плаже је поклон човјечанству по природи. Заштита животне средине од стране локалног становништва задржава ову опојну лепоту. Откривен у североисточном углу Пхилип Баиа , удаљен је 6 километара од срца Мелбурна, Аустралија. Као једна од најпопуларнијих плажа у Мелбурну, људи овде уживају у одбојци на песку, једрењу, сурфовању и другим морским спортовима .


Британски фотограф МАРЦУС изабрао је руксак и КИНГЈОИ спољни статив за ово фотографско путовање.

Домаћи професионални фотографски произвођач опреме -КИНГЈОИ, у континуираном раду са професионалнијим и стабилнијим стативом, развио је најновији хигх-енд серијски статив - Аурора Трипод. Т х је серијски статив   омогућава фотографима да пуцају слободно   чак и на оштрим теренима .


Статив Аурора серије је направљен од угљеничних влакана или алуминијумске легуре. Карбонска влакна су само с   супер квалитета, али и лаган и лак за ношење. Максимална тежина оптерећења неког специфичног модела је 30кг с, што одговара лл врстама камера са дугом жижном даљином и одржава их у стаблу .  


Аурора серија карбонских влакнаста статива


Дизајн је једноставан али елегантан с сребрном и црном бојом . Стереоскопски   линије велике прирубнице при ноктима су модерне , са оштрим снажним жлебовима и мат црном сребром . Све ово редефинише савремени естетски поглед на статив .

Троножац серије Аурора потпуно одражава одличне перформансе статива КИНГЈОИ серије под тешким окружењем . Као што сви знамо, у неким хладним регионима, вјетар је велики , што индиректно повећава тешкоће снимања . Узимајући у обзир овај проблем, КИНГЈОИ је додао дизајн   за екстремно окружење с поларног региона током развоја серије Аурора , као што су :


Ф - стоп систем цеви усваја хуманизовани дизајн брзог и снажног закључавања стопала . Највећа разлика од претходног статива је употреба интегрисаног уређаја против скидања .   Дизајн пратећег прстена ефикасно избјегава падање ножне цијеви прекомерном ротацијом корисника.

Штавише, средство за нтифреезе се додаје између стопала с ногама како би се спречило потискивање цеви због хладноће. Квалитет и перформансе су гарантовани пошто је КИНГЈОИ у тестној лабораторији прошао тест ниских температура .


Систем за подешавање зупчаника за извлачење .   Т фотографу треба само извадити копчу за подешавање угла да произвољно подеси више углова за снимање, а копча за извлачење може аутоматски закључати угао. Квалитету филма може лако утицати неки нестабилни фактори приликом снимања у неким климатским условима и окружењу . Аурора серија статив   је прилагођен решавању овог проблема .


Г равност х оок дизајн. Прилично је непријатно за фотографе да пуцају у великом вјетру док се објектив увијек тресе. Дизајн куке гравитације задовољава сврху Аурора статива. Висећи тешке предмете на дну, смањује брзину ветра и повећава стабилност статива. Фотографија би такође била слободна и лака у ветровитим данима.


Са главом Т серије , ова глава је посебна у дизајну шупље ковања алуминијске легуре сфере. Може да подеси вредност душења тако што унапред подешава блокаду пригушивања, а глава може да функционише ублажавањем меморије .


Предност ове операције је да чак и ако глава није закључана, кугла за пригушивање неће пасти нагло и стога обезбеђује сигурност статива и фотографске опреме . Корисник фотографије може брзо снимати у свим правцима на отвореном простору.


Дизајн двоструког жлеба, флексибилнији угао подешавања у поређењу са традиционалним жлебом


360 степени хоризонтално ротирајуће панораме, све лепе природне сценографије које се одвијају пред вашим очима.


На 2018 ЦХИНА П & Е светској изложби, серија статива КИНГЈОИ Аурора додељена је "Хуалонг П ризе" . То је сјајно одобрење за достигнућа у области фотографије.

Трипод је нужност за фотографа за добра дела , било за   звездано небо, димна текућа вода и водопад, или за макро и ниско угао.   Само веруј, статив серије Аурора је прави избор за вас као туристички фотограф .   Аурора серија статива - учините си креативним и истраживачким .    Извор: КИНГЈОИ Трипод