АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
АФИ У 2018. години ЛосАнгелес Цине Геар Екпо Ревиев
- Aug 06, 2018 -

ЛосАнгелес Цине Геар Екпо је међународна изложба за изложбу филмова, видео и дигиталних медија, која се испоручује врхунском произвођачу филмске опреме.

Као произвођач професионалне фотографије, АФИ је позван да присуствује овој изложби и представи најновији производ из 2018. године на изложби

ДСЛР фотоапарат Гимбал - Д3 ▼

Д3 не само да ствара ново фотографско искуство за фотографе, већ пружа и нову наративну технику за видео радове. Професионална функција је довољна да задовољи захтеве фотографа помоћу другог начина рада фотоапарата и пребацивања режима стабилизације, фотоапарат може снимати како желите на ниском или високом положају.

Д3 Ручни тест стабилизатора на пољу

В5 стабилизатор паметног телефона

У поређењу са претходним серијама, нови развојни систем В5 Гимбал чини стабилизатор осетљивијим и преносивим. Нове карактеристике фокусирају точак и испуњавају светлост која подрива застарели образац снимања, корисник може директно да изабере одговарајуће фокусирање и светлосни ефекат током снимање, не само сачувати корисничко време, већ такође може узети више професионалних фотографија

В5 тест за стабилизацију паметних телефона.

Према повратној информацији особља сајта: АФИ Д3 и В3 су веома популарни код посетилаца. Саградили су и штанд за посетиоце да тестирају В5 или Д3.

Особље уведе стабилизатор

АФИ увек инсистира на независним иновацијама, услед развоја технологија, побољшање конкурентности предузећа. Мислио сам да је пут ка иновацијама дугачак, међутим, чврсто верујемо да ћемо, ако то учинимо са срцем, остварити наш циљ.