АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Изложбени извештај | АФИ Хигхлигхт Реплаис на 20. Шангајском П & И изложби
- Aug 06, 2018 -


АФИ је управо имао успешан приказ у 20. години   Шангајска међународна изложба фотографске опреме и дигиталне слике (П & И).

Током емисије, АФИ је углавном приказивао и препоручио производе испод три бренда - 【АФИ】: ПхоениКс Д3 стабилизатор за Про камере, В5 смартпхоне гимбал, дуал-грип гимбал хандлелер; 【КИНГЈОИ】: Стар производ Аурора серије статив, серије Г серије и 【ПАПАЛЕР】: фотографије кишобран итд. Побједили су савршено показивање ефекта. Стабилизатор ПхоениКс Д3, мобилни стабилизатор В5 посебно је привукао пажњу посјетилаца. Мултифункционални спајац за статив и комплет фотоапарата ППЛ-03Б + били су најтоплији.

▲ ПхоениКс Д3 стабилизатор за Про камере

▲ В5 Смартпхоне Гимбал

▲ Трипод серије Аурора

▲ ПАПАЛЕР Фотографија Кишобран

▲ ПАПАЛЕР Фотографија кишобран и комплет А Трипод

ПхоениКс Д3 стабилизатор за Про камеру је била популарна звезда у емисији. Био је интегрисани модел са мулти-продужним компонентама. Испод су импресивни моменти.

▲ ПхоениКс Д 3 у раду

▲ Коришћење рамена за ПхоениКс Д3

▲ Кит за Пхоеник Д3 и Д3Б конзолу

Током представе, многи нови клијенти су дошли на АФИ штанд како би сазнали више о позадини компаније, производима и техникама, фокусирајући се на квалитет и услуге након попуњавања. Одговарајуће ствари АФИ на штанду су коментирале: "Наше спортске ручне гимбал серије спортских фотографија добро су прихватиле домаћи корисници. Нови производи могу понудити глатко фотографско искуство уз високу прецизну интелигентну помоћ. Они ће донети нови начин промоције бренда са новом стратегијом како у земљи тако иу иностранству.

▲ АФИ Увек доноси изненађења

Приказ АФИ-а на овој изложби у Шангају у Шангају добио је сву пажњу. АФИ не само да је приказао своју свеобухватну линију производа, већ је добио и одобрење за најновије развијене производе. У 2018. години АФИ ће наставити да развија област стабилизатора како би донела иновативне стабилизаторе за искуство изузетног фотографисања за кориснике. Очекује.