АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
АФИ стабилизатор запањујући деби у Индији ДИГИТЕК фотографска предавања
- Aug 24, 2018 -

Фотографија је уметност живљења. То не само да обогаћује културни живот људи, већ и просветљује људско остварење уметничког живота. Да би помогли фотографима из заједнице да побољшају своје вештине фотографисања и обогате свој културни живот аматерског живота у Индији, обавља се јединствено предавање о фотографији.

Предавања углавном укључују увођење основних знања о фотографији, техника снимања и разне врсте фотографске опреме. Професионални фотографи су посебно позвани да уведу одговарајуће знање о фотографији и специфична имена и функције фотографске опреме. Као и фотографске вештине отвора, затварача итд. Постоје демонстрације Цанон-а, Никона, Кингјуиа, АФИ-а, итд. За боље фотографисање. Ово предавање користи свим људима јасно и импресивно објашњење фотографског знања и вјештина.


Такође помиње популарни стабилизатор данас користећи АФИ стабилизатор као демонстрацију. Када људи ходају, објекат држан у руци ће вибрирати у три димензије, горе и доле, лево и десно, напред и назад. Ручни стабилизатор може уравнотежити вибрације горе-доле и лево-десно. Али то не упија шок. Она само одржава релативне покрете како би смањила завијање два правца. Када су људи лупали, рука и темпо помогли су да апсорбују шок. Вибрације горе-доле зависе од вештине рада корисника.

Узмите АФИ ПхоениКс Д3 као пример који ће детаљно објаснити карактеристике производа.

ПхоениКс Д3 је АФИ нова генерација мултифункцијског СЛР стабилизатора. Има изврсну стабилност и опремљен је напредним и ефикасним моторима без четкица који се глатко покрећу помоћу триосовинске технологије против стабилности стабилизатора. Истовремено, свеобухватна контрола фокусирањем и зумирањем омогућава креативно пуцање бесплатно по вашој вољи.


Контрола дуал фокуса, Уметност "фокуса"

СЛР се може подесити у реалном времену преко конфигурисане жице за податке, а фокус и точкић се могу додати за синхронизацију камере са стабилизатором. Постоје два ручна бирања са различитим величинама, што одговара жижној даљини фотоапарата и подешавању жижне даљине.


Уграђена склопива основа статива

Површина ПхоениКс Д3 дршке је прекривена силиконом који није клизач који се осећа угодно; повуците стезне конзоле постављене ручком, а уређај за закључавање доњег дела претвара у статив, тако да стабилизатор може бити брзо и стабилно постављен.

Рулни режим, Истраживање креативног снимања

Снимање у овом режиму вам омогућава да направите динамичан снимак. У режиму снимања следећег режима рада, слика изгледа нагнут и неуравнотежена, што чини композицију живописном.

Мобилни АПП контролни систем

Са новим надограђеним контролним интерфејсом, Блуетоотх-прикључком са једним дугметом, брзом и реалном времену подешавање СЛР фотоапарата ИСО, затварачем, отвором бленде, компензацијом експозиције, балансом белог и другим параметрима.


ПхоениКс Д3 је потпуно опремљен производ, погодан за фотографе на свим нивоима, како би задовољио различите потребе процеса снимања. Са једноставним дизајном операције, ПхоениКс Д3 СЛР стабилизатор се сматра производом који се лако користи и за професионалне видео стрелце и аматере.

"Веома је важно држати предавање о знању о фотографији, што може побољшати вештине фотографисања, промовисати размену и помоћи вам у сликању лепших тренутака." Индијски учесник је рекао да су предавања продубила разумевање о фотографији, стимулисала ентузијазам учења и демонстрирали уметнички шарм фотографије.


Као фотограф, прво сам почео са функцијама и користио методе затварача, отвора бленде и сл., У комбинацији са мојим свакодневним радним искуством и знањем и детаљно објаснила вештине камере. Предавања су од лаких до тешких, врло практичних. Омогућава свима да знају више о фотографији, што није једноставна слика, већ снимање најљепших слика у животу. Морате континуирано сумирати, побољшати и наставити да покушавате, како бисте снимали квалитетне радове.