АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Inovativna kvaliteta Shocked Scena Kingjoy 2018 Indija PVA izložba uspešno završila
- Sep 01, 2018 -

Indija Međunarodna izložba fotografija i video opreme (2018PVA) održana je u Međunarodnom izložbenom centru PragatiMaidan u Nju Delhiju, u Indiji od 17. do 19. avgusta 2018. godine. AFI će vas vratiti na razgledanje velike povodnje trodnevne izložbe.


Indija Međunarodna izložba fotografija i video opreme (2018PVA) održana je u Međunarodnom izložbenom centru Pragati Maidan u Nju Delhiju, Indiji od 17. do 19. avgusta 2018. godine. AFI će vas vratiti u veliku priliku za trodnevnu izložbu.

AFI stabilizatori pokazuju seriju vodeće svetske fotografske opreme sa inovativnim tehnologijama, među kojima su novi proizvodi u 2018. godini popularni među posetiocima.

Prvaci iz celog sveta okupili su se na izložbi 2018PVA. Izložbeno područje AFI-a je bilo još gužvano. Osoblje na licu mjesta i trgovci imaju sastanak u toploj atmosferi. Uvodom osoblja, gosti su imali novo i sveobuhvatnije razumijevanje AFI-ovih proizvoda, kao i specifično i temeljno razumijevanje režima rada i tržišnog rada KINGJOY-ovih tri brenda KINGJOY, AFI i PAPALER, koji su uspostavili dobra osnova za buduću saradnju dve strane.

Najzanimljiviji proizvod zvezda AFI Show-a na ovoj izložbi je PhoeniX D3 ručni stabilizator AFI brenda. PhoeniX D3 SLR ručni stabilizator stvara novo fotografsko iskustvo za fotografe pružajući novu narativnu video tehniku. Prebacivanjem između načina rada fotoaparata i režima stabilizacije, dizajn profesionalne funkcije je dovoljan da zadovolji različite potrebe fotografa, u kombinaciji sa novim nadograđenim mobilnim APP operativnim sistemom, pružajući fotografu izvanredno fotografsko iskustvo.

Funkcija uređaja PhoeniX D3 na licu mesta

Funkcija Invert funkcije PhoeniX D3 na licu mesta

Na licu mesta PhoeniX D3 nadogradnja pribora, dvostruko upravljanje

Instalirani PhoeniX D3 dodatak na licu mesta, dodatni pribor za ramena

Foto sa kupcem koji je kupio PhoeniX D3 na licu mesta.


Naravno, na izložbenom prostoru nisu prikazani samo proizvodi za ručni stabilizator PhoeniX D3. Izložbeno područje AFI-a prikazuje veliki broj izvrsnih proizvoda fotografske opreme kako bi zadovoljio različite potrebe za fotografisanjem različitih fotografa, kako bi se napravio prilagođeno uživanje fotografija za fotografi.

MA2 Electric Head

PPL-06S Photo Dolly

AFI-ova izložba na ovogodišnjoj Indijskoj međunarodnoj izložbi fotografija i video opreme (2018PVA) bila je prilično uspešna. Potrošači koji su kupili proizvode na licu mesta pohvalili su AFI proizvode. Veruje se da AFI SLR stabilizator i stabilizator mobilnog telefona mogu biti u velikoj mjeri primljeni u budućnosti. U drugoj polovini godine AFI će učestvovati na više izložbi širom svijeta. Molimo vas da obratite pažnju na zvaničnu platformu AFI i radujemo se sledećem susretu!