АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Pregled predstave 丨 Photokina2018 · Kingjoy se pojavljuje u Nemačkoj
- Sep 21, 2018 -

Svetska Image Expo (2018 Photokina) je najveća međunarodna video profesionalna izložba. To je vodeća izložba u industriji fotografije i slika. To je jedini na svetu koji pruža sve medije za slikanje, tehnologiju za snimanje i sveobuhvatni prikaz tržišta za masovne potrošače i profesionalce. Izložba ima za cilj da stvori svetsku trgovačku platformu za najnovije razvojne trendove međunarodne audio-vizuelne, optičke, fotografske opreme i drugih industrija.

Kingjoy Photographic Equipment Co., Ltd je posebno pozvana na izložbi i kombinuje temu ove izložbe kako bi otvorio jedinstvenu fotografsku turneju za izlagače. Različite uživanje u fotografiji, različito iskustvo gledanja, neka Kingjoy stvori jedinstvenu zabavu za vas.

Nemački World Image Expo ( 2018 P hotokina )

Datum : 26-29 . Septembra 2018

Štand : Hala 5.2 F-035- (100 m 2 )

Izložba Dodaj:: Koelnmesse, Koln, Nemačka

Kao vodeći svetski stručnjak iz oblasti fotografske opreme, Kingjoy će pokazati najnovije R & D proizvode i seriju stabilizatora proizvoda za istraživanje i razvoj koji je Kingjuy napravio eksplozivni napredak poslednjih godina, pružajući visok kvalitet za korisnike koji su zainteresovani za snimanje video zapisa.

Model ekshumacije

Istaknuto 1: Konferencija PhoeniX D News

PhoeniX D3 Oversea Debut , inovativni dizajn stabilizatora, višefunkcijski za fotografe koji će iskusiti video radove na nivou filma.

Kontrola dvostrukog usredsređenja, master funkcije "Focus" - podešavanje SLR-a u realnom vremenu putem konfiguracije linije podataka, dodatnog fokusa i biranja brojača, možete se fokusirati na fotoaparat sa stabilizatorom, ručni točkić se deli na dva točka sa različitim veličine, što odgovara podešavanju žižne i žižne daljine fotoaparata.

Ugrađena sklopiva osnova stativa - površina drške PhoeniX D3 prekrivena silikonom koji nije klizač, oseća se ugodno; sa ugrađenim držačem stativa, uređaj za zaključavanje donjeg dela se pretvara u stativ, na kojem se stabilizator brzo stavlja.

Rollin mod, istražite kreativni režim snimanja - snimanje u ovom režimu može uzeti dinamičko sočivo, u režimu slijedećih rolnih slika, slika izgleda nagnut i neuravnotežena, što će učiniti kompoziciju slike živopisnom.

Označavanje 2: Svetska V5 konferencija o novostima


Kao najnoviji stabilizator mobilnog telefona za sletanje na inostrane platforme, njegove jedinstvene karakteristike omogućavaju korisnicima da doživite prekrasno uživanje u snimanju mobilnog telefona, veliki broj funkcija ljepote samookidača za korisnike koji stvaraju najljepšu samoučitelju, osvetljenost, ugao , svežina. Light V5 definitivno odgovara potrebama kratkotrajnog video snimanja.


Ekskluzivna ljepota za ispunu lepote

Ugrađene opcije petlje osvetljenosti tri nivoa - jedna osoba, jedna mašina za kreiranje efekta snimanja na nivou filma

Selfie Extension Nalepnica - integrirana od strane selfie naljepnice i stabilizatora za produženu razdaljinu snimanja


Funkcija prepoznavanja lica i naknadnih funkcija - povezivanjem aplikacije za mobilni telefon, možete označiti lice, ostvariti automatsko praćenje prepoznavanja lica, emitovati uživo emitovanje po želji


Osvetljenje 3: Aurora stativ

Aurora Tripod integrira dugogodišnje iskustvo istraživanja i razvoja kompanije Kingjoy, omogućavajući fotografima da se slobodno suoče sa teškim uslovima snimanja.

Uključuje naprednu 10X cijev od karbonskih vlakana i 180 ° obrnuti dizajn;

Sistem za zaštitu od prašine i anti-skidanje, moćna brza sila zaključavanja, sa zaštitom od prašine i anti-skidanja;

Sistem spoljašnjeg izvlačenja zupčanika može lako prilagoditi uglove stativa;

Dizajn prirubnice, sa jakom podrškom, tvrdo anodiziran, prekrasan i izdržljiviji.


Besplatna modna torba za ramena

2018 Photokina Njemačka

Kingjoy te veseli što te vidim tamo