АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Корисничко искуство МПР01
- Aug 06, 2018 -

Да ли знате како пуцати панорама? Да ли знате панорамску опрему која је јефтина али корисна? Ако не знате за то, молим вас затворите читање овог чланка.

АФИ МРП01 који сам имао искуство из прве руке, је јефтин, лак за ношење и узорковање операције. Једва чекам да га отворим чим га прими.

Кутија је легла већа од главног тијела АФИ МРП01. Али у њему постоје и друге ствари.

Са леве стране: торба за паковање, даљински управљач, АФИ МПР01, држач за паметне телефоне, Гопро спона, ручни, пуњач за каблове.

Колико је велика МРП01? управо овако.

Прво инсталирајте паметни телефон на МРП01, а затим спојите даљински управљач на телефон Блуетоотх.Ако без повезивања телефона Блуетоотх, даљински управљач користи само за контролу окретања панорамске главе, не може контролисати затварач паметног телефона. Али, ако сте инсталирали камеру, то није потребно повезати Блуетоотх.

Држач телефона је такође мали, а не као "И" облик који смо обично видели, или хоризонтална стезаљка или вертикална стезаљка. Мала величина, али велика употреба, веома је цоол, зар не?

Даљински управљач без дугмета за напајање, "прекидач" се користи за контролу почетка или заустављања ротације. Држач батерије је напуњен изолационим листом, а затим је извадио до укључивања.

Молим вас обратите пажњу: Блуетоотх паметног телефона је повезан са МРП01, а не са даљинским управљачем.

Дакле, када се повежете, молимо вас да запамтите да укључите МРП01. Користећи контролни даљински управљач за контролу панораме и затварача паметног телефона, тако лако!

Повуци све у пакету, НЕ ПРОБЛЕМ!

У ресторану

Испитајте панорамску главу паметним телефоном на квадрату.


Пошто је положај пренизак, што утиче на ефекат.

МРП01 је инсталиран на стативу помоћу брзе ослобађајуће плоче.

Панорамско снимање мора бити под контролом нивоа. Због моје статива је уграђен ниво балона, нема потребе за доношењем другог.

Панорамска фотографија са високим положајем.

360 степени панорамске фотографије.

Даљински управљач има функцију 10С, која може користити за сами себе.

Сумирајте неколико поена

  1. АФИ панорамска глава паметног телефона мора подесити ниво када га користите, наравно, најбоље је да доведете мини статив.

  2. Уверите се да је инфрацрвени пријемник окренут према вама када снимате.