АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Најновији стабилизатор у 2018.-АФИ Д3
- Aug 06, 2018 -

Д3 је мултифункционална СЛР фотоапарат Гимбал са традиционалном механичком стабилношћу, опремљен је напредном и високо ефикасном 3-осовином безшичном технологијом без четкичног мотора, савршеном комбинацијом магнетизма, струје и силе, омогућава фотографима да одржавају камеру стабилно и пожељно контролу покрет камере, у међувремену, остварује свеукупну контролу фокусирања фотоапарата. То може учинити снимање слободнијим и створити инвентивну слику јединственом функцијом механичке фокусирања.

АФИ Д3 усвојен дизајном прецизног фокуса подешавања, лако подеси фокус помоћу ручног извлачења и комбинује са принципом конструкције традиционалне механичке структуре стабилности, пружа стабилан и глатки рад за фотографисање. Омогућите вам да креирате професионални филм у буџету. Не само ово, већ и АФИ Д3 има још две функције. Прво, са супериорним дизајном за дизајн са инжењерском архитектуром са максималним корисним оптерећењем од 3.2КГ, тежина више није проблем. Друга карактеристика је интегрисани дизајн ноге.


Д3 не само да ствара ново фотографско искуство за фотографе, већ пружа и нову наративну технику за видео радове. Професионална функција је довољна да задовољи захтеве фотографа помоћу другог начина рада фотоапарата и пребацивања режима стабилизације, фотоапарат може снимати како желите на ниском или високом положају.