АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
АФИ В5 - најбољи гимбал паметних телефона у 2018
- Aug 06, 2018 -

Како снимање мобилних телефона постаје све популарније, популарна В серија ручне Гимбал ће наставити своју иновацију. Покренулићемо потпуно нови Гимбал В5 у комбинацији са прошлим искуством и технологијом, очито ће се побољшати радна ефикасност сајта. Према речима на историју серије В, развили смо нове функције и оптимизирали перформансе, верујемо да ће производ показати знатно постигнуће на тржишту.

У поређењу са претходном серијом, нови систем стабилизатора паметних телефона В5 ће учинити гимбалом више сензитивности и лакшег.

Нове функције фокусирају точак и испуњавају светлост која подрива застарели образац снимања, корисник може директно да изабере одговарајуће фокусирање и ефекат светлости током снимања, не само да уштеди време корисника, већ може и узети више професионалних фотографија.

  Ова велика надоградња одражава самопоуздање и одређивање АФИ-а за снимање мобилних телефона. На почетку дизајна, серија В је разматрала низ будућих надоградњи. Сада је то прва еволуција, али наши кораци никада нису заустављени, стално ћемо створити више нових хардвера и нове технологије за В серију.