АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Путна серија: како снимати 360-степене панораме
- Aug 30, 2017 -

图片1.png  

Када путујемо на невероватна места, фотографисање нам омогућава да покажемо нашим пријатељима и породици оно што смо видели. Састављање савршене фотографије је процес уперивања вашег фотоапарата на нешто занимљиво и пуцање у право време. Али шта ако људи који гледају ваше фотографије могу практично стајати тамо где сте стајали, и погледајте около, потпуно потопљене у сцену?

Панораме од 360 степени су јединствени и узбудљиви начин да ваши гледаоци истраже ваше слике. Ако сте играли са Гоогле Стреет Виев-ом, или сте видели листу некретнина са виртуелном турнејом, замислите да снимите овај тип интерактивне фотографије на вашу следећу авантуру.

Видјети Свет у 360. години

Док многи телефони и фотоапарати са точковима и снимцима имају панорамски режим, 360 сферних панорама ће ваше слике учинити још више укључивањем све у сцену. Визуелизирајте своју фотографију која се пројектује изнад велике лопте. Ваши гледаоци ће моћи да гледају у било ком смеру, бочно на страну или горе-доле!

图片2.png 

 

Панорамски главе

Панорамске главе су доступне од великог броја произвођача. АФИ МРП-01 г панорамичке главе почињу на око 45 долара .

Потрошња одређеног времена бирања - у подешавањима на вашој панорамској глави ће се осигурати да се ваше слике лако спојити. Панохеад задржава тачку у којој светлост улази у сочиво, названу но-параллак поинт, конзистентно између снимака. Ово прецизно поравнање олакшава панорамском софтверу да заједно сруше вашу панораму. Препоручујем да користите   метода грид за проналажење   оптимални положај шива ваше панорамске главе.

图片3.png 

图片4.png