АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
МРА01
- Aug 30, 2017 -

版本 一

Опис производа

Опис

360 Дегрее Селфие Панорама електронска глава са даљинским управљањем, савршена за панорамско снимање

Афи МРА01 Глава панорама главе зуба   за фотоапарат или телефон Блуетоотх са временским протоком са електроничком главом панорамског панела


Прецизни и глатки покрет; Мултипле Цонтрол Цхоицес; Лако и практично за употребу; Компатибилан за ИОС и Андроид систем.

 

Карактеристике
Свестраност: 1/4 "-3/8" конвертибилна дно са навојем за вијке са 1/4 "конвертибилним навојем за монтажу, савршено одговара стојицама статива, моноподовима, стативима и другим додацима камере.
Панорама глава са даљинским управљачем: савршено за мобилне телефоне и камере за уживање у панорамским фотографијама са уграђеним електромотором, глатким покретом помоћу даљинског управљача, који може аутоматски ротирати главу камере за 360 степени.
Пуре Метал Тоуцх, јак и чврст: Чисто алуминијумско ротационо тело са завршном обрадом песка, што додаје јединствени осећај текстуре само по изгледу, изузетно чврст и издржљив.
Широка компатибилност: Са 1/4 "универзалним навојем на врху, глава панорамске је погодна за ГоПро и друге акционе камере брендова, паметне телефоне, џепне камере, микро СЛР фотоапарате и дигиталне камере.

 

版本 二

Опис

  МРА01 и су специјално дизајнирана мала тежина и преносна електронска панорамска глава за употребу са паметним телефоном, Гопро камерама и камером од око 1.5КГ. Такође је једноставан за кориштење уређаја за проток времена, корисници могу поставити различите угао и вријеме ротације директно на уређај. МРА01 поседује 1/4 "навојни навој на врху за монтажу фотоапарата и испоручује се са дном од 1/4" до 3/8 "на завртњем, тако да се може користити заједно са стативом, клизачем или било којим другим уређајем са 1 / 4 "или 3/8" навојни навој. Са МРА01 корисници једноставно користе видео снимке са малим буџетом.

Карактеристике

1/4 универзални завртањ на дну: може се користити са селфие штапом, стативом

Носач телефона: Оцените за подешавање размака, омогућите све паметне телефоне, израђене од полимерних материјала високе чврстоће, јаке и непропусне, глатко сјајне, спречавају стругање.

Подршка за три ноге: Фино извођење радова, савршено се уклапа у тело, научно и разумно структурно стабилизује стабилан центар гравитације, сигуран и звучан.

УСБ пуњач: лако се мења са рачунаром УСБпорт, применљив је и пуњач за мобилни телефон.

Блуетоотх даљински управљач: прецизно управљање више функција, погодно и функционално, савршено комбинује витхиос и Андроид систем.

 


版本 三

Опис производа

Опис

   Лаган и преносив  
Трајна алуминијумска конструкција
Компатибилан са ГоПро-ом, паметним телефонима, већином камера и ДСЛР-ом
Глава има програмабилну 360 ротирајућу горњу плочу која се може подесити за 30, 60, 90 и 120 минута интервала.  
Савршена за фотографисање времена, глава се може окренути супротно од казаљке на сату.  
Навој за монтирање на врху и на дну фотоапарата и статива су 1/4 ", а глава има оптерећење капацитета 1,5Кг за смештај различитих уређаја.
Може се користити самостално или на стативима или клизачима
Корисно за снимање панорама и временски период

Карактеристике

  Компактан, преносив, једноставан за коришћење

Може се користити самостално или на стативима или клизачима

Трајна конструкција алуминијума

Корисно за снимање панорама и временски период

 

版本 四

   Опис

      МРА01 је преносиви грамофон који пружа идеално решење за креирање видео записа или панорамских фотографија са ГоПро / акционом камером, паметним телефонима и камерама до 1,5 кг. Укључује 1/4 "-20 вијак камере на врху и 3/8" до 1/4 "-20 утичнице на дну за причвршћивање статива - иако и може се користити и директно на површини или на другој површини . На основу једноставног, неелектричног механизма тајмера (без потребних батерија), МРА01 може да се помера за 360 ° у супротном смеру казаљке на сату за 120 минута.

    За   у правцу казаљке на сату, обесите МРА01 наопако - иако се ово препоручује само за ГоПро / акциона камера, паметне телефоне или камере тежине мање од 1 фунте.

Минимални интерфејс омогућава брзо постављање главе статива и брзу употребу, као и омогућавање монтирања друге главе статива на врх како би удвостручили брзину циклуса - потпуну револуцију за 60 минута.

Карактеристике