АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
АФИ Електронска панорамска глава МРА01
- Aug 30, 2017 -

       

 

Електронска панорамска глава МРА01 од АФИ- а је бежично контролисана и моторизована панорамска глава са Блуетоотх технологијом која је идеална за употребу од стране фотографа и видеографа.

 

图片1.png  

 

Могућност потпуне ротације од 360 ° при бројним подешавањима брзине, МРА01 је дизајниран тако да додају непрекидно померање на вашу видео или временско ограничену фотографију. Кретање главе може се контролисати комбинацијом подешавања смера, брзине и ротације, које контролише укључени бежични даљински управљач. Паннинг се може подесити на интервал од 90 °, 180 ° или 360 °, а брзина ротације може бити подешена на 15, 30 или 60 минута по револуцији. Корисник може такође да изабере да ли желе да глава падне у левом или десном правцу.

图片2.png图片3.png 

图片4.png 

图片5.png 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уграђени бежични даљински управљач има посебне тастере за сваку опцију контроле главе и може управљати главом од до 30 'даље. Поред тога, интегрисана Блуетоотх веза омогућава кориснику да бежично покрене затварач камере паметног телефона преко даљинског управљача.

Физички, МРА01 је конструисан од трајне легуре алуминијума, висока 2,3 "висока, и има основни пречник од 3,7". То је горња плоча опремљена са 1/4 "-20 монтажним завртњем - прилагодљивом на 3/8" -16 ако је потребно - и има гуму за заштиту од трења и површине против гребања како би спречили оштећење или нежељено кретање опреме. Са капацитетом од 6 фунти, МРА01 може правилно функционисати само са умереном количином тежине и не препоручује се за употребу са великим, тешким камерама. Што се тиче снаге, МРА01 користи интегрисану литијум-јонску пуњиву батерију која омогућава до 4 сата непрекидне употребе по пуњењу. Батерија се може пунити за 2 сата преко уграђеног УСБ порта и укључује пуњач за ту сврху.

 

Три поставке ротације

Ротира се у интервалима од 90 °, 180 ° и 360 °

Контролисане поставке брзине

Сваки образац ротације може се прелазити било 15, 30 или 60 минута

Бежична контрола

Подесите главу помоћу приложеног бежичног даљинског управљача

Интегрисана пуњива батерија

Уграђена УСБ пуњива батерија омогућава до 4 сата континуиране употребе

 

 

 

 

 

 

 

Паковање :

 

* Електронска панорамска глава МРА01

 

*   Даљинско управљање

* УСБ кабл

* Ограничена 1 година гаранције

 

图片6.png 

图片7.png