АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
ВС-3СД ПРО
- Aug 30, 2017 -

版本 一

Опис производа:

Опис

В С-3СД ПРО је преносиви 3-осни ручни гимбал специјално дизајниран за фотографе.

ВС-3СД ПРО је дуал-сензор СЛР ручни гимбал и усваја 32-битни контролер, који омогућава вишеструки прекидач, нема потребе за мењањем софтвера ручно, омогућава вам да остварите слободно снимање.

 

Тхе   ВС-3СД ПРО   је моторизовани гимбал са 3 осовине дизајниран тако да одржава ниво паметног телефона и изолује га од руковања. Има 6-осну инерцијалну мерну јединицу (ИМУ) која нивоима и предвиђа кретање оператора за глатке снимке. Између приложених адаптера за монтажу можете да приложите мале и велике паметне телефоне до 3,6 инча, као што су иПхоне 6 Плус и Галаки С5, као и ГоПро ХЕРО4 и ХЕРО3 акцијске камере.

ВС-3СД ПРО   стабилизује снимак снимка са вашег смартпхоне алтхоуг х није дизајниран да савршено мирно држи свој паметни телефон; радије компензује тресење док се креће и пружа органски стабилизовани снимак.

 

Феатуре :

Укључује носаче за мале и велике телефоне ширине до 3,6 инча, а ГоПро ХЕРО4 и ХЕРО3

Подржава иПхоне 6 Плус и Галаки С5

· Електронска стабилизација осовина панела, нагиба и хоризонта

· Комбинира 3-осни акцелерометар и 3-осни гиросцопе како би се постигао несметано кретање уз задржавање вашег телефона / ГоПро нивоа

· 3 до 10 секунде само-калибрације

· 15Вх батерија без алата, са 3-часовним радним временом

· Протуктура укључена

 

 

 

 

 

版本 二

Дес цриптион:

Најбрже доступан најнапреднији ручни држач / одвојиви Гимбал за ГоПро са жичном контролом и опцијом бежичне надоградње.

Узима генеричке 2 к 18350 батерије (3 + сат времена) и 18650 батерија са екстендером (за 7 + сат времена). Афи ВС-3СД Гимбал је уграђен најсавременији мотори без четкица који вам омогућавају снимање глатких видео записа у биоскопу чак и са вашим акционим камерама за свакодневну употребу. Ако сте болесни од нечујних замућених видео записа, узмите Афи ВС-3СД и очекујте да све у животу иде глатко! ВС-3СД се такође може одвојити и монтирати на многим платформама (џојстик, троножац, носач за груди, бицикл, аутомобил ... итд.) Користећи ГоПро носач (може се уклонити и постоји још 1 / 4-20 тачка монтирања) или 1 / 4-20 стандардна рупа са навојем на дну руке, чинећи га компатибилним с било чим. Три популарна начина рада: режим праћења (камера прати нагиб и покретање панела зглоба, подешавање ролера са џојстиком), полу-следбени мод (тилт фотоапарата је закључан, али се може подесити џојстик, камера прати пан) и потпуно закључан ( сва оса закључана, подешавање нагиба и панова може се направити помоћу џојстика). Инверзни режим за снимање са ниским углом: ово вам омогућава да имате опсег нагиба када се држите наопако у пољу Пратите и потпуно затворени режим (Нема везе у режиму праћења).

Карактеристике

   Алуминијски ваздух Алуминијумски материјал са хладном површином и лаганом тежином.
Буфферинг функција за заштиту ваших телефона или ГоПро од гребања.

   3 оса активна стабилизација (нагиб, ролна и пан)

Систем за контролу геста: камера прати пан и нагиб покрета зглоба

Мотор без четкица

Удобан силика гел рукује грипом

Подршка паметним телефонима од 2,2 "до 2,5" (иПхоне 4, 4с, 5, 5с или сличан величини телефона) и 3 "до 3,6" широкоугаони (иПхоне 6+ или сличан величини телефон)

Софт ЕВА материјал на стезаљкама за заштиту телефона од огреботина

ЛЕД индикаторско светло

   26 00мАх уклоњена литијум-јонска ручка батерија и пуњач укључени

Случај је укључен

版本 三

Дес крипта

    Ово је ВС-3СД ПРО Стеадицам триосни ручни гимбал, омогућава вам да својој малој Гопро-у једноставно снимите видео и фотографије глатко као филмови, омогућавају вам да делите свој живот с родбинама и пријатељима у било ком тренутку и било гдје. Увек ћете бити у фокусу живота, без обзира када и где сте, нека вечолектна, глатка и јасна евиденција постане вечно памћење.

 

Карактеристике

Компатибилан са ГоПро3, ГоПро3 + .ГоПро4
Удобан и практичан дизајн прекидача
Интеграција лаган дизајн и деликатан изглед
Може се инсталирати 3 к 18650 батерија (2600мАх / време употребе је преко 3 сата)
Помаже вам да лако постигнете снимање брзог кретања, лупања, управљања и ниског угла
ВС-3СД ПРО стеадицам ручни гимбал је лаган, лаган за ношење, једноставан за кориштење, повер-анд-го
Такође има електронски споро режим за праћење који механички стабилизатор то не може учинити, а може и да се стабилизује горе и доље пре и после.

 

版本 四

Опис

     ВС-3СД 3-Акис ручни стабилизатор гимбал за ГоПро ХЕРО, Смартпхоне и иПхоне - Хандхелд Поверед Видео ВС-3СД 3-Акис Гимбал стабилизатор претвара ваш иПхоне, Смартпхоне или ГоПро ХЕРО фотоапарат у биоскопску кућу. Овај моторизовани гимбал елиминише снажан кретање камере, помаже вам да снимате глатке, професионалне ручне видео записе. То је савршено средство за снимање видео снимака путовања и догађаја, као и брзе активности као што су скијање, вожња бициклом и трчање. ВС-3СД поседује моторизовани триосни гимбал дизајниран да задржи ваш телефон или ГоПро ниво и изолује се од вибрација и шиљака.

Уместо да држите уређај закључан на мјесту дуж три оса, ВС-3СД вам даје интуитивнију контролу, омогућавајући вашем паметном телефону или ГоПро-у да прати покретање нагиба и покоса вашег зглоба док држите ниво хоризонта. Снимајте филмске снимке глатким и природним покретима без статива или компликоване опреме.

ВС-3СД се лако поставља и ради. Само поставите свој паметни телефон у подножје, подесите стабилизатор и укључите га. Такође долази са ГоПро монтажним оквиром са једноставном приступом свим дугметима. Захваљујући свом компактном дизајну и једноставном раду. можете узети овај гимбал с вама и добити глатке, филмске снимке гдје год да идете.

* Време трајања батерије ће се разликовати у зависности од тежине камере и сложености кретања. У нашим тестовима открили смо да је ВС-3СД трчао неколико сати прекидног снимања и преко сат времена продужене употребе.
Напомена: Смартпхоне и / или ГоПро НИЈЕ укључен.

 

Карактеристике

   

 

 

 

 

版本 五

Опис

   ВС-3СД ПРО 3-Акис Хандхелд Гимбал вам омогућава снимање стабилизованих, слободних плутајућих снимака помоћу ГоПро ХЕРО3 или ХЕРО3 +. Држи се и управља једним руком и има три различита начина рада за повећање креативних могућности. Можете изабрати да закључате камеру на све три осовине (пан, нагиб и ролл) или изаберете режиме где ће камера лагано пратити док се померате и нагнете ручком. Пребацивање између режима врши се помоћу једног ЛЕД дугмета на ручици, која трепери како би означио изабрани начин рада. Моторни 3-осни гимбал се напаја користећи три пуњиве батерије, које се увлаче у ручку. Индикаторска лампица батерије на уређају вам омогућава да знате када је време да пуните батерије помоћу приложеног пуњача. Режими Пан следећи режим: Закључавање осовине нагиба и ролета; фотоапарат глатко скупља како би пратио правац ручке Тилт и Пан Режим режима: браве осовине рола; фотоапарат глатко прати покретање покрета и нагиба ручице. Све осовинско закључавање: закључава осовину панела, нагиба и кретања фотоапарата у положају у коме је активиран режим рада. Углови ротације Степен нагиба: 3 55 Степен ролне: 355 степени Карактеристике 3-Акис моторизовани гимбал компатибилан са ГоПро ХЕРО3 / 3 + Три режима рада са једним дугметом Аутоматски калибрира након укључивања ЛЕД индикатор нивоа батерије УСБ порт за ажурирање фирмваре-а три укључене батерије и пуњач

Карактеристике

  3-Акис Поверед Гимбал специјално дизајниран за акцијске камере широког угла спорта са водоотпорним кућиштем

Добро изграђен са чврстим дизајном и у потпуности подржава ГоПро ХЕРО3 / ХЕРО3 + ГоПро ХЕРО 4 / и акцијске камере сличне величине попут СЈцам СЈ400 и Ксиаоми Ии

Три режима рада са једним дугметом / Аутоматски калибрира након укључивања / Углови ротације: Нагиб: 3 55 Дегрее Ролл: 355 степени / УСБ порт за ажурирање фирмвера

Омогућава вам да снимите стабилизоване, слободне плутајуће снимке са вашом Спорт Адвентуре камером / индикатором лампице батерије на уређају вам омогућава да знате када је време да напуните батерије

Моторизовани 3-осни стабилизатор се напаја користећи три пуњиве батерије,