АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Један од најбољих паметних стабилизатора гидра 2017 --- АФИ В2
- Aug 30, 2017 -


       

Током протеклих 10 година, мобилне камере су стварно скочиле напред и квалитет модерних паметних телефона је прилично невероватно. Ово такође иде и за видео. Многи људи више не купују камере, они се само држе са својим мобилним уређајима за снимање слика и снимање видео записа. Без обзира какав ће видео снимак снимити. Ако изаберете квалитет од квантитета, то је избор. Нема више руковања и нежељених вибрација.

Шта треба узети у обзир при избору најбољег стабилизатора паметног телефона? Највише од материјала, трајности, ергономије и цене. Да погледамо ближе, доносимо вам неке од најбољих стабилизатора на данашњем тржишту.

АФИ В2 ---   Најбољи 3-Акис Хандхелд Гимбал стабилизатор паметног телефона за иПхоне 7 и све паметне телефоне до 7 "екрана   2017

АФИ В2 је изашао прилично брзо након пуштања другог гимбала паметног телефона . Дакле, доста људи је збуњено у вези са тим у чему је разлика? Мислим да ће се већина тога смањити како би се изградио квалитет. Иако постоји неколико малих карактеристика које ће се разликовати од једне до друге .

Изградити квалитет и контроле

Квалитет градње на овоме је стварно солидан. Направљен је од метала иако није тежак и осјећа се врло сјајан. Тастери на овом се могу разликовати од Смоотх ИИ. Па, имамо неколико тастера на дну, укључујући точак, и дугме за промену поставки на паметном телефону, само са дршке. Можете започети и зауставити снимање одмах из дршке. Имате џојстик као и дугме за промјену модова, тастер за почетак и заустављање. Дугме за напајање, само га држите неколико секунди да укључите или искључите напајање.

图片1.png 

图片2.png 

图片3.png 

Цоол карактеристике са неколико недостатака

Чини се да све функционише глатко и моја једина жалба је што нема дугмади или мода за кућну позицију која лако може вратити почетну позицију. Постоји мало заобилажења за то. Батерија је такође уклоњена али не мора бити уклоњена. Можете га напунити право у ручки помоћу УСБ кабла који је обезбеђен. Постоји и други УСБ конектор за повезивање телефона и пуњење телефона док га користите , али кабл није обезбеђен. Ту је и завртањ на дну ако желите да ставите статив у режим "временски размак" или било шта друго. Постоји један тастер за подешавање равнотеже и један регулатор се подешава од хоризонталног до вертикалног режима снимања.

图片4.png 

 

 

 

Паковање

В2 долази у лијепом случају који је пун сунђера . Није потпуно тешко, али је прилично крута, тако да ће то бити сигурно. Ово је сасвим јако изграђено, тако да нећете имати проблема са овим случајем.

图片5.png 

 

 

Свеукупно

Стабилизација функционише веома добро све док вам телефон буде избалансиран пре него што укључите напајање. Једноставно ради глатко. Дефинитивно можете добити глатки и стабилнији видео са В2 него са било ког рукавог гимбал-а. Такође, то је сјајна конструкција, врло је лагана, тако да уопште није проблем да га носите дуги период и трајање батерије ће вам дефинитивно трајати довољно дуго. Ваша батерија телефона ће вероватно умрети прије него ће батерија гимбал-а умрети. Да бисте то спречили, можете и директно напунити телефон од гимбал-а. То је сјајан производ, један од најбољих на данашњем тржишту.

 

        图片7.png