АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
В1
- Aug 30, 2017 -

版本 一

Опис производа

Опис

Т хе Афи В1 3-Акис Гимбал је дизајниран да буде компатибилан не само са ГоПром већ и са свим сличним акционим камерама. Са својим кућиштем који се може проширити и без дизајна вијка, сада може да се носи са Хероом4 са приложеним ЛЦД руксаком.

Тхе   Афи В1   3-осни ручни демонтажни гимбал   од   Афи   је ручни, одвојиви и монтажни гимбал за ГоПро камере са жичном контролом. Прихвата две генеричке 18350 батерије (3 + сат времена) или 18650 батерија са екстендером (за 7 + сат времена).

Афи В1 Гимбал уграђује моторе мање од четкица и може се одвојити и монтирати на многим платформама (џиб, троножац, носач за груди, бицикл или аутомобил) помоћу ГоПро моунта. Долази са 1/4 "-20 стандардном навојном рупом на дну држача

Карактеристике:

       3 Акис Смартпхоне ручни стабилизатор гуме

Три функције снимања (180 ° / Панорама портрета / 360 °)

Могућност снимања са ниским углом

Џојстик замењује дугмад за бољу контролу гимбал-а (пан / нагиб / ролна)

Истовремена контрола панела и нагиба

Ручни и одвојиви / монтирани са жичном контролом

Опремљен полупроводником за ГоПро и друге акционе камере и индустријске стандардне рупе са навојем од 1/4 "-20 на дну ручке

Компатибилан са ГоПро, Ксиаоми 4К и другим фотоапаратима

 

版本 二

Опис

Тхе   Афи В1   је 3-осни гимбал стабилизатор дизајниран првенствено за камере без огледала, идеалне за појединачне апликације за снимање ниских трошкова. Подржавајући неограничену ротацију дужине од 360 степени дуж 3 осе са савршеним стабилизацијским перформансама, он вам омогућава да снимате стабилне и глатке токове лако и самим са свим замишљеним угловима гледања.

 

Карактеристике

В1 3-осни гимбал са 4-смерним Јоистицк-ом је лаган и преносив, погодан за ГоПро акцијске камере, као што је Цанон дслр камера.

Интегрисани четвртасти мотор без четкица са јаким обртним моментом и глатком ротацијом.

Уграђена заштита од обрнутог поларитета, заштита од пуњења и заштита од кратког споја чине га изузетно ефикасном.
Четворосмерни џојстик чини невероватно лако подешавање угла.
Аутоматско померање подмазивања, фреквенција калибрације знатно смањена.
1 / 4инцх вијак порт на дну омогућава лако причвршћивање на већину продужних чаура тренутно на тржишту.

 

版本 三

Опис

АФИ В1 3-Акис Тип Гопро Херо 3/3 + / 4 Го Про Акциона камера Намјенски стабилизатор гимла Нови изглед. Независни мотор у ултра-глатком покрету покрета од 3 делова (оса) ће се применити без подрхтавања и вибрација фотоапарата. Овај пешачак док снимате видео током вожње ће бити супер лако. Стандардне завртње за завртње на монтажи на такав сталак за статив или монопод 1/4 'ручке доње ће бити лако могуће. Подешавање је завршено за само 30 секунди. Монтажни прстен који само стегне вијке након постављања на објектив фотоапарата.

 

Карактеристике

Брза, тачна и тиха стабилизација

Једноставно подешавање угла џојстике

Трајање батерије до 4 сата

Блуетоотх даљински управљач Андроид Апп

Шарке компатибилне са различитим држачима 1/4 "

 

版本 四

Опис

      Т АФИ В1 3-Акис Гимбал стабилизатор претвара ваш иПхоне, Смартпхоне или ГоПро ХЕРО фотоапарат у кинематографски погон. Овај моторизовани гимбал елиминише снажан покрет камере, помаже вам да снимате глатке, професионалне ручне видео записе. То је савршено средство за снимање видео снимака путовања и догађаја, као и брзе активности као што су скијање, вожња бициклом и трчање. В1 поседује моторизовани триосни гимбал који је дизајниран да задржи ваш телефон или ГоПро ниво и изолује се од вибрација и шиљака. Уместо да држите свој уређај закључан на мјесту дуж три осовине , В1 вам даје интуитивнију контролу, омогућавајући вашем паметном телефону или ГоПро-у да прати покретање нагиба и панике вашег зглоба док држите ниво хоризонта. Снимајте филмске снимке глатким и природним покретима без статива или компликоване опреме. В1 се лако поставља и ради. Само поставите свој паметни телефон у подножје, подесите стабилизатор и укључите га. Такође долази са ГоПро монтажним оквиром са једноставном приступом свим дугметима. Захваљујући свом компактном дизајну и једноставном раду. можете узети овај гимбал с вама и добити глатке, филмске снимке гдје год да идете. * Време трајања батерије ће се разликовати у зависности од тежине камере и сложености кретања. У нашим тестовима смо утврдили да је В1 трчао неколико сати прекидног снимања, а током четири сата продужене употребе.

Карактеристике

Водоотпорни 3-осни ручни гимбал

В1 је нова генерација Гимбал-а произведеног од Афи-а , постиже без преседана тишина, глаткост и енергетску ефикасност. Универзални дизајн са противтеговима

Дугачак завртањ и противтегови за подешавање тела и тежине за камере различитих величина и тежине. Компатибилан са Гопро Херо5 / 4/3 + / 3, Ии Цам 4К, АЕЕ и другим фотоапаратима исте величине.

Пуњива батерија са дугим трајањем
Пуњива батерија може да ради до 4 сата. Могуће је користити и опремљени пуњач за пуњење фотоапарата.

Мулти-Апплицатионс & Портабле
Са 1/4 "навојним навојем на дну за једноставно монтирање на статив, монопод и тако даље. Компактна величина са преносном торбом чини га савршеним за путовање, водене спортове, активности на отвореном итд.