АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Гимбали за ГоПро и друге мале камере
- Aug 30, 2017 -


Мале акционе камере попут ГоПро5 / ГоПро4 / ГоПро3 + / ГоПро3 су одличан избор за свестрану израду филмова. Ако сте икада користили ГоПро, знате из прве руке да добијање квалитетног стабилног видео снимка може бити велики изазов, посебно када покушавате да извршите снимке са покретима као што су снимање првог лица или снимање са покретне платформе попут камиона или мотоцикла.

图片1.png 

Ручни гимбал за вашу ГоПро не само да ће драстично побољшати глаткоће ваших снимака, већ ће вам омогућити да добијете много више корисних снимака који ће у целости побољшати ваше видео снимке и ухватити пажњу ваше публике!

图片6.png 

Стабилизација ГоПро-а најбоље се остварује помоћу 3-осног типа гимбал-а. Уместо 2-осни гимбал, који само стабилизује хоризонт и нагиб камере, 3-осни гимбал додаје стабилност панања (жвакање) што значајно побољшава кретање лево-десно у оквир, што даје вашим снимцима више "кинематографског" стила снимања. Додавање стабилизације зглобова такође помаже у смањењу ефекта "ролете затварача" које ГоПро има тенденцију да има и помоћи ће у отклањању оштре леве и десне јарринга током снимања.

Ручни гимбали су далеко најпопуларнији облик фактора ГоПро гимбал-а. Једнострука дршка и мала величина омогућавају једну руку и омогућава вам да снимате са тигрових углова. За вештачке стрелце који траже динамичне акцијске снимке можете користити гимбал док возите бициклом, скејтбордом или чак ролерама како бисте снимили неке стварно велике снимке.

 

Овде представљамо врућу 3-осну ручну гимбал   А5 за ГоПро спортске камере.

Тхе   А5 3-Акис ручни гимбал     омогућава вам снимање стабилизованог, квалитетног видео записа помоћу ГоПро фотоапарата. Ради са свим ГоПро5 / ГоПро4 / ГоПро3 + / ГоПро3 камерама и такође је компатибилан са другим акционим камерама с сличним величинама.

Високи фреквентни мотори без четкица без окретања са високим фреквенцијским 200 Хз Хз осигуравају високу стабилизацију чак и у најзахтевнијим условима.

А5 стабилизатор за фотоапарате селфие стицк   Плуг и плаи су спремни за употребу изван кутије без сложеног подешавања или конфигурације софтвера. Можете пребацивати између 4 начина рада једноставним притиском на дугме режима који се налази на дршци. Режими рада омогућавају вам брзо закључавање фотоапарата на осовини панела, нагињања и осовине или глатко пратите покретање руку док померате и нагињате ручку.

图片3.png  

А5 такође можете да користите на доњој страни за ниске инверзне снимке или ручно контролишете нагиб камере помоћу дугмади за померање горе / доле на дршци. Напајају га четири пуњива литијум-јонска акумулаторска батерија капацитета 3600мАх која се такође може користити за допуну енергије вашој ГоПро фотоапарату помоћу приложеног пуњивог кабла. Индикатор лампице плаве батерије на дршци прати преостали радни век батерије који вам дозвољава да знате када је вријеме за пуњење батерија.

图片4.png  

Инверзни режим вам омогућава да користите свој гимбал наопако. Морате бити у режиму Хеадинг & Тилт Фоллов пре него што окренете гимбал наопако. Овај режим је обрнута верзија начина Хеадинг & Тилт. Такође можете закључати нагиб у инверзном режиму тако што ћете унети у Хеадинг Фоллов (1 клик). Пре него што вратите поклопац гимбал-а у усправно стање, уверите се да прво изаберете начин за слање и нагиб.

图片7.png 

Карактеристике:

Нема сложеног подешавања

Може да напуни ГоПро фотоапарат са приложеним пуњачем

До 7 сати проширеног трајања батерије

Компатибилан са ГоПро ЛЦД БацПац или батеријом БацПац прибор

Хеадинг Фоллов, Хеадинг Лоцк, Хеадинг & Тилт Фоллов и Инверт модови

Подржава даљинско управљање преко даљинског екстерног уређаја (продаје се засебно)

Ручна контрола нагиба и само један тастер

图片8.png

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Кочнице за мале и велике ДСЛР камере

Оба огледала и ДСЛР фотоапарата без огледала   постали су веома популарни за снимање видео записа. Њихова компактна величина, замењива сочива и побољшани дизајн сензора омогућавају већу покретљивост док се узимају веома квалитетне слике. Постоје многи различити гимбали дизајнирани око ДСЛР фотоапарата, неки гимбали на тржишту су заправо дизајнирани за специфичне камере, али већина дслр гимбала су   подесива за различите типове фотоапарата и сочива до одређене тежине и укупне димензије.

Технологија стабилизације ових великих гимбала (и мањих гимнастичара) су се у последњем пару развила изузетно   година од појединачног ИМУ сензора засноване на комбинацији мјешовитог положаја кодера, више ИМУ сензора и чак додавања ГПС стабилизације. АФИ ВС-3СД је   пример ове еволуције је један од   први "про-потрошачки" гимбали који долазе на тржиште   за велики број мањих ДСЛР фотоапарата.   图片9.png图片10.png

Ове године за 201 7 , на тржишту ће бити пуно више опција за ДСЛР и мини-ДСЛР тржиште. У зависности од ваше апликације и намераване употребе, ви ћете видети више свестраности који долазе од ових типова гумењака, укључујући и могућност размене гимбал-а између више платформи као што су " АФИ " дизалице, каблови и чак и мали или велики мултитори (дроне).  

 

 

3. СмартПхоне Гимбалс

   Једна од узбудљивих   типови гимбала који су се недавно појавили на тржишту дизајнирани су да стабилизују ваш заједнички иПхоне или Андроид уређај. Гумбови за паметне телефоне су врло нови на тржишту потрошача, али се до сада показују заиста великим хитом због једноставности кориштења за снимање, уређивање и дијељење видео снимака на вашем смартпхоне-у. Неки пиштоли за паметне телефоне, попут СтеадиФоне3 из Бестаблецам-а, не могу само да рукују вашим телефоном, већ се могу користити и са додатком за монтажу како би се стабилизовала и ГоПро камера.  

Гумбови за паметне телефоне су одлични за додавање тог "кинематичког" ефекта на видео снимке паметног телефона. Једноставан за употребу и веома преносив, ове врсте гимбала су одличне за не само породице већ и професионалце у покрету. Ово је одлично за снимање основних видео записа, као што су пројекција у реалном времену или било коју врсту турнеје.  

Имати члан породице који је мобилни телефон видео буфф, али не може задржати камеру још увијек за живот од њих? Па, смартпхоне гимбал је савршено решење за њих и такође прави одличан поклон. Стварајући филмски ствараоци стварно могу створити изузетне снимке са овим гимбалицама.  

 

 

АФИ Алуминиум ручни Гимбал В2 је најбољи избор за мобилни паметни телефон.

 

图片11.png

 

 

 

4. Како креирати временске пропусте са ГоПрос-ом, ДСЛР-ом или паметним телефонима

хттпс://иоуту.бе/ЛккиКЗсПфаИ

Вероватно сте видели видео снимке попут оног изнад који комбинира фотографију тимелапсе са глатким паном, што ствара стварно кул ефекат. Можда сте се чак и питали: "како направити панорамски видео снимак времена?" Пре много година било је тешко направити ове паннинг видео снимке, али данас неколико специјалних алата омогућавају нам да снимамо ове видео снимке прилично лако и јефтино. Ови видео снимци са временским размацима могу се снимити помоћу ГоПро камера или ДСЛР-а у временском режиму и добро се испоручују. Ево неких од најбољих алата за креирање панорамског видео записа тимелапсе:

 

360 степени Ротирајућа панорамска глава за телефон фотоапарата Тиме Лапсе Камера Моунт АФИ МРП01

Мини Панорама Селфие Робот   је благо. Укључује глава панорамске главе, гопро адаптер за монтажу, носач телефонског држача, даљински управљач, заједно вам пружају најприкладнији и најразличитији начин снимања. Пошто даљински управљач има плави зуб који је компатибилан са већином система паметних телефона, можете да снимате на чак 2 раздаљине са даљином помоћу преса. Мала и лагана за ношење, бићеш изненађен!

Карактеристике:

3 глава панорамске главе од 60 степени са   Бежични панорамски даљински управљач

, савршено за панорамско снимање

Компатибилан за ИОС и Андроид систем

10 фотографија другог временског периода

1/4 "универзални завртањ

Дођите са подесивим држачем телефона и адаптером

Компатибилан са ГоПро / акционим камерама  
Паметни телефон и камере  
Компактан и преносив  
Једноставан за коришћење  
Може се користити самостално или на стативима или клизачима  
Корисно за снимање панорама и временски клизачи  

 

图片12.png

 

Фактори који треба узети у обзир приликом избора панонске главе статива за тимелапсе

Подржана тежина:   Ако планирате да користите свој нови временски тајмер времена само са ГоПро-ом онда вероватно неће бити забринутости о тежини. Али, ако планирате да је користите са већом ДСЛР камером, желите проверити колико је ваша камера тешка (уз причвршћивање објектива) како бисте били сигурни да ћете бити у јасном. Неки од ових паннинг тимелапсе тимера могу да приме камере које теже око 4 килограма, али друге имају тежину од половине.

Без обзира да ли долазе са паметним телефонима:   Сви модели не раде, а ако планирате да користите свој телефон за снимање временских интервала, желели бисте да будете сигурни да добијете тимелапсе паннер који долази са њим.

Било да се може причврстити на статив:   У многим случајевима, можда ћете желети да монтирате тимелапсе паннер на статив, а затим и фотоапарат на врх монтаже, како бисте осигурали стабилне снимке. Уверите се да без обзира на то која глава панела има на себи, има стандардну рупицу за завртње на дну, тако да се може монтирати на врх статива (то је све наведено у овом чланку).