АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Најбољи Ипхоне Гимбал Стабилизатори паметних телефона - савет купца
- Aug 30, 2017 -

Током протеклих 10 година, мобилне камере су стварно скочиле напред и квалитет модерних паметних телефона је прилично невероватно. Ово такође иде и за видео. Многи људи више не купују камере, само се држе са својим мобилним уређајима за снимање слика и снимање видео записа.

Без обзира какав ће видео снимак снимити. Ако изаберете квалитет од квантитета, то је избор.   Нема више руковања и нежељених вибрација.

Шта треба узети у обзир при избору најбољег стабилизатора паметног телефона? Највише од материјала, трајности, ергономије и цене. Да погледамо ближе, доносимо вам неке од најбољих стабилизатора на данашњем тржишту.

АФИ - В1С 3-осни ручни универзални паметни стабилизатор стабилизатора за иПхоне 7 и 7 Плус и Го   Про

图片1.png 

Овде је АФИ-В1С . То је стабилизатор гимбал за савремени паметни телефон. Сам стабилизатор изгледа и осјећа одлично. Гумена ручка је грипирана и метална конструкција има неку лепу тежину. Тако се осећа као солидан целовит производ.   Све добро функционише, осим једног проблема са дизајном - када ставите тежину, понекад се удара у главу када је систем искључен.   Зато будите пажљиви и мало држите мало док искључите.

 

 

  АФИ - В1С 3-Акис паметни стабилизатор Гимбал Стабилизатор укључује ГоПро, мале и веће гимбал црадле

图片2.png 

Овај стабилизатор се првенствено прави за иПхоне или Андроид паметне телефоне. Уређај долази с прекрасним кућиштем са траком, батеријом, стабилизатором, тежином противтеже и утикачем за стране земље. Батерија траје око 3 сата. Ако користите веће паметне телефоне као што је иПхоне 6+, не заборавите да додате противтећу.

Ако га не балансирате апсолутно савршено, уређај ће стално направити нечувене звукове.   У том случају ће мотори трајно радити и извлачити батерију. Ако осећате мало зујање у вашим рукама, зар то није тако (то неће трајати дуго). 3-осни моторни гиро систем са четкицом који ради свој посао, тако да нема бојазни за квалитет слике овде.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2   ФИ А5 стабилизован гимбал са покретним четкицом за ГоПро

 

Најновија варијанта Афи А5 3-Акис Гимбал сада подржава брзо демонтажну стезаљку уместо перменантног вијка у систему.
      Подржава ГоПро камере и друге спортске камере  
      Тхе   Погодан је нови Афи А5 (брзо демонтирање) 3-осни ручни гимбал      Гопро4 / Гопро3 + / Гопро3 и друга спортска камера с сличним величинама користећи унутрашњу границу да сакрију све жице које уживају у екстремној бежичној контроли.
Специјални дизајн дужина за лакше држање и коришћење са другом генерацијском процесном системом Афи ручног гимбал процесног система како би се направио савршен филмски алат.
      Са специјалним дизајном вијка за заштиту од губитка вијака. Са новим дизајном вијак за вучу, чинећи А5 стабилнијим чак и додавањем ЛЦД руксака.
Повезивање траке за додатну опрему лакше је од посебног прекидача за то. Гимбал са дужом дужином може лакше снимити предивне пејзаже.
А5 3-осни ручни гимбал нуди интерфејсе за напајање и видео излаз за реализацију гимбал-а који снабдева директно ГоПро-у.  
      Једноставан 4 режима рада који се могу прилагодити сваком базном окружењу.
Уз додатну позицију продужетка и лаган дизајн, фотоапарат ће имати флексибилнији угао снимања и шири приказ.

图片3.png  

Карактеристике

    Усвојите одличну 3-осну стабилизацију.

Контрола џојстика 5-ва и џојстика за режиме и начин снимања и контролу са једним дугметом за укључивање, значајно побољшавају корисничко искуство.
Дизајн пуњача је погодан за директно пуњење ваше камере за акцију од гимбал-а користећи кабл за пуњење.
Ново дизајнирани брзи приступни клип, савршено компатибилан за ГоПро Херо3 / Херо4   и друге акционе камере с сличним димензијама.
     Стандардни 1/4 "прикључак за увртање вијка, компатибилан са већином фотографија и додатне опреме са 1/4" навојем.

 

3 . Водич за купце ручног стабилизатора

Да ли сте за стабилизацију вашег телефона, Го-Про, камкордера, ДСЛР-а или малих биоскопских камера? Не могу да одлучим који је стабилизатор најбољи за вас и вашу камеру? Размотрићемо различите опције како бисмо могли да доносимо информисану одлуку пре куповине.

Како камере постају мање и лакше, а док се камере у паметним телефонима и даље побољшавају, потреба за ручним стабилизаторима наставља да расте. Многи фотоапарати и сочива сада укључују неку врсту стабилизације слике. Међутим, за ручне снимке, често вам је потребна подршка. Са толико различитих типова стабилизатора и модела, то може бити збуњујуће, али ручни стабилизатори, као и сви фотоапарати, су дизајнирани за сврху.

Можете узети монопод, поставити камеру на њега и држати је преко главе да бисте добили високе углове. Можете срушити ногу и искористити га као дршку испод вашег фотоапарата како бисте угушили ручне снимке. Ваши резултати покушаја било које од ових техника снимања можда нису толико лоши, али сумњиво је да ће ти резултати бити добри или доследни као они који сте добили користећи монопод за оно што је био намењен. Моноподи су дизајнирани тако да пружају подршку вашег фотоапарата како би вам помогао у стабилним снимцима.

Ручни стабилизатори се стварно не разликују од монопода у томе, како би добили најбоље резултате од њих, помаже да се разуме за шта су они дизајнирани. Различити типови стабилизатора су дизајнирани да помогну у добијању различитих врста снимака. Ваш стил снимања и различита окружења у којима пуцате такође долазе у обзир како ће врста стабилизатора радити најбоље. Не ради се о добијању најбоље јединице која ће задржати тежину вашег фотоапарата, већ о проналажењу рјешења за добијање снимака који су вам потребни. Као што можете користити и монопод и статив у различитим временима за исту камеру, можда ћете желети више од једног типа ручног стабилизатора.

4.   Смоотх Мовес: Како се пуцати са стабилизатором гимла

Гимбали су невероватни. Они су узбудљиви за кориштење, релативно лако разумјети, а они проширују свој стил израде филмова и врсте снимака које можете стићи до безброј степена. Можете додати тоне производне вриједности с релативно мало трошковима за ваш комплет опреме, све само додавањем гимбалом. Одмах, ваши снимци ће открити више живота, више истраживања и више креативности.

Дефинитивно има пуно нијанси и суптилности које треба узети у обзир прије и док пуцате са гимбалом, иако, уз свеукупне концепте морате имати најбоље могуће снимке. Иако је то забавно средство, то свакако није играчка, а не ради за сваку апликацију - тако да прочитајте да постане гимбал нинџа. Заправо, већ постоји Гимбал Ниња.

Баланце Ит Оут

Најважнији први корак пуцања са гимбалом је да га исправно уравнотежите. Мање гумбе, као што је ДЈИ Осмо или ГоПро Карма Грип, не захтевају да их претходно балансирате, већ за веће гумбе као што су Мови или Ронин, морате их савршено бирати за оптималне резултате. Типично, ово је ред како треба да балансирате свој гимбал:

1. Баланс камера напред / назад (груба)

2. Баланс осовине нагиба

3. Балансирање осовине рола

4. Баланс предње / задње камере (фино)

5. Пан Акис Баланце

Потакните сваки механизам за стезање или држач и проверите равнотежу. Направите било каква подешавања тако да је све савршено ниво и не креће након што поставите камеру у позицију коју желите.

 

Постоји неколико начина да се носи већина гимбала. Док држе ручке на висини груди, фотоапарат може бити усправан и испод ручица, или обрнут и изнад ручица. Такође можете зграбити средишњу дршку и спустити се на тло, а у случају Ронина, можете да зграбите једну од бочних ручица и окренете га у "актовку".

Већину времена, ваши снимци ће бити у стандардном подешавању. Он нуди тон разноврсности и може остварити скоро сваки снимак на овај начин. Када га преклопите и окренете фотоапарат (на тај начин обрнете слику), можете га подићи изнад главе, тако да је добро за снимке изнад главе или више перспективе и може стварно дати оператеру камере мало одмора од напрезања стандардне употребе. Потребно је само обрисати снимке у посту.

Желите да користите средишњу ручку за све што желите да гимбал буде на само једној страни тела, и обично близу тла, или барем испод вашег струка, као што прате нечије стопе или се подиже са земље . "Режим кратких рукава" (ручке које показују нагоре и надоле) је такође за снимке са ниским углом, али има додатну предност да буде уски, јер је ручица сада горе-доле. Нове ручке и прстенови и разне начине за ношење ових гумица се стално граде .