АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
А5
- Aug 30, 2017 -

Верзија 1

Опис производа

Опис

Тхе   А5 3-Акис ручни гимбал     омогућава вам снимање стабилизованог, квалитетног видео записа помоћу ГоПро фотоапарата. Ради са свим ГоПро5 / ГоПро4 / ГоПро3 + / ГоПро3 камерама и такође је компатибилан са другим акционим камерама с сличним величинама.

Високи фреквентни мотори без четкица без окретања са високим фреквенцијским 200 Хз Хз осигуравају високу стабилизацију чак и у најзахтевнијим условима.

А5 стабилизатор за фотоапарате селфие стицк   Плуг и плаи су спремни за употребу изван кутије без сложеног подешавања или конфигурације софтвера. Можете пребацивати између 4 начина рада једноставним притиском на дугме режима који се налази на дршци. Режими рада омогућавају вам брзо закључавање фотоапарата на осовини панела, нагињања и осовине или глатко пратите покретање руку док померате и нагињате ручку.

А5 такође можете да користите на доњој страни за ниске инверзне снимке или ручно контролишете нагиб камере помоћу дугмади за померање горе / доле на дршци. Напајају га четири пуњива литијум-јонска акумулаторска батерија капацитета 3600мАх која се такође може користити за допуну енергије вашој ГоПро фотоапарату помоћу приложеног пуњивог кабла. Индикатор лампице плаве батерије на дршци прати преостали радни век батерије који вам дозвољава да знате када је вријеме за пуњење батерија.

Инверзни режим вам омогућава да користите свој гимбал наопако. Морате бити у режиму Хеадинг & Тилт Фоллов пре него што окренете гимбал наопако. Овај режим је обрнута верзија начина Хеадинг & Тилт. Такође можете закључати нагиб у инверзном режиму тако што ћете унети у Хеадинг Фоллов (1 клик). Пре него што вратите поклопац гимбал-а у усправно стање, уверите се да прво изаберете начин за слање и нагиб.

 

Карактеристике:

Нема сложеног подешавања

Може да напуни ГоПро фотоапарат са приложеним пуњачем

До 7 сати проширеног трајања батерије

Компатибилан са ГоПро ЛЦД БацПац или батеријом БацПац прибор

Хеадинг Фоллов, Хеадинг Лоцк, Хеадинг & Тилт Фоллов и Инверт модови

Подржава даљинско управљање преко даљинског екстерног уређаја (продаје се засебно)

Ручна контрола нагиба и једноставност рада

Верзија 2

Опис производа

Опис

     Најновија варијанта Афи А5 3-Акис Гимбал сада подржава брзо демонтажну стезаљку уместо перменантног вијка у систему.
      Подржава ГоПро камере и друге спортске камере  
      Тхе   Погодан је нови Афи А5 (брзо демонтирање) 3-осни ручни гимбал      Гопро4 / Гопро3 + / Гопро3 и друга спортска камера с сличним величинама користећи унутрашњу границу да сакрију све жице које уживају у екстремној бежичној контроли.
Специјални дизајн дужина за лакше држање и коришћење са другом генерацијском процесном системом Афи ручног гимбал процесног система како би се направио савршен филмски алат.
      Са специјалним дизајном вијка за заштиту од губитка вијака. Са новим дизајном вијак за вучу, чинећи А5 стабилнијим чак и додавањем ЛЦД руксака.
Повезивање траке за додатну опрему лакше је од посебног прекидача за то. Гимбал са дужом дужином може лакше снимити предивне пејзаже.
А5 3-осни ручни гимбал нуди интерфејсе за напајање и видео излаз за реализацију гимбал-а који снабдева директно ГоПро-у.  
      Једноставан 4 режима рада који се могу прилагодити сваком базном окружењу.
Уз додатну позицију продужетка и лаган дизајн, фотоапарат ће имати флексибилнији угао снимања и шири приказ.

Карактеристике

    Усвојите одличну 3-осну стабилизацију.

Контрола џојстика 5-ва и џојстика за режиме и начин снимања и контролу са једним дугметом за укључивање, значајно побољшавају корисничко искуство.
Дизајн пуњача је погодан за директно пуњење ваше камере за акцију од гимбал-а користећи кабл за пуњење.
Ново дизајнирани брзи приступни снимак, савршено компатибилан за ГоПро Херо3 / Херо4, за КсиаоИи Цам, за СЈЦАМ СЈ4000 СЈ5000 серију и друге акционе камере с сличним димензијама.
     Стандардни 1/4 "прикључак за увртање вијка, компатибилан са већином фотографија и додатне опреме са 1/4" навојем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Верзија 3

Опис

     А5 3-осни ручни гимбал је сјајна, компактна и изнад свега, удобна камера   стабилизациона јединица за вашу ГоПро акциону камеру и може да даје   изванредан   резултате.  

Његова лагана тежина, ергономски дизајн омогућава дуготрајну употребу без неугодности, док је његова компактна димензија омогућила да га спакујете готово било гдје када се не користи.

А5 има 3 различита начина да вам пруже крајњу слободу; Режим закључавања, Режим за слиједећи режим и Режим за слање / пребацивање.

 

     

Карактеристике

    

Ручни гимбал са функцијом 3-осне и интегрисане контроле за контролу ГоПро и Гимбал-а истовремено
   Са А5 можете задржати, контролисати и управљати ГоПро једним руком. Можете пратити било какву акцију и лако снимати глатке снимке.
   Ради са ГоПро ХЕРО4, ХЕРО3 +, ХЕРО3 и другим спортским фотоапаратима сличне величине.
   Све-у-једном додатак: Укључујући 3400мАх замјењиву батерију са радним временом до 4 сата, простор за складиштење за ТФ картицу, уграђено ЛЕД свјетло.
   Савршена стабилизација видеа: Са 3- Акис четкицима и напредним сензорима , А5 може радити са 3 2 0 степени Пан / Тилт Ротатион, 100 Дегреес Ролл Ротатион.
Режим снимања у више начина: режим закључавања, режим Омни нумере, режим ундерслунг.

Верзија 4

Опис

   Ручни 3Акис електронски гимбал стабилизатор за ГоПро Херо5 / 4/3 + / 3 камеру је направљен од легуре алуминијума. Гимбал стабилизатор је са удобном силиконском дршком. Гимбал стабилизатор за паметне телефоне Ухватите успомене и делите животне тренутке лакше и више кинематично. Паметни телефон претвара у паметну камеру за снимање, чинећи сваки тренутак да снимате изгледају глатко, професионално и спремно за размену. Активни стабилизацијски гимбал са 3 осовине је са преносивом литијум-јонском батеријом, долази са пуњачем. Укључује једну противтећу за уравнотежавање тешких телефона и сочива.

  Карактеристике

    Алуминијумска конструкција ЦНЦ легура / елегантан и без алата  

    Користећи најновије 32-битне Алекмос са Трипле-МЦУ технологијом за брзе, прецизне, тихе и стабилне перформансе

Следи режим рада и инвертни начин аутоматског препознавања (аутоматска детекција) 4-смерна џојстика за подешавање угла нагиба и котрљања

Једноставно монтирање и лако се одвојити од ручке / 34к литијум-јонска батерија 18350

ГоПро камера се наплаћује преко А5

Шарка главне јединице компатибилна са свим расположивим ГоПро монтажама

висока свестраност (цола) на отворима на дну ручке

 

 

Верзија 5

Опис

  Ручни гимбал А5 3 оса омогућава вам да без напора снимате свиленкасти глатки видео са ГоПро-ом. Е А5 ради са свим моделима камере Херо 3, Херо 3+ , Херо 4 и Херо5 и подржава већину ГоПро фотоапарата као што су ЛЦД БацПац као и батерија БацПац.

ГП-ПРО поседује надограђени 4-стезни палац за палцем како би се омогућила прецизнија контрола надлежности гимбалове осовине, нагиба и нагиба. Ова могућност само омогућава проширење флексибилности и контроле за компактне сценарије снимања или за добијање јединствених углова на вашу тему.

А5 вам даје још више свестраности уз додатак спољног монитора, као и стандардни женски навој 1 / 4-20 "на дну ручке за додавање вашег типичног монопода или статива.

 

Карактеристике

  Снимите професионално-квалитетни видео из вашег ГоПро Херо фотоапарата

3 појединачна мотора раде у реалном времену да непрекидно балансирају и нивелишу свој покрет, што осигурава глатки видео без нежељене мржње и јота

Управљајте пан и терен са уграђеним џојстиком

Анти-слип кнурлинг на анодизираној алуминијумској дршци олакшава држање

3 режима:

Режим 1 Питцх Лоцк: Осовина панела и ролета се може слободно кретати, али оса реза остаје у фиксном положају

Режим 2 Откључан: осовина панела, ролне и осовине може се слободно кретати и полако и глатко трагати за покретима ручица

Режим 3 Закључан: осовина панела, рола и осовине су закључана у фиксном положају

Маде Фор: ГоПро Херо 3, ГоПро Херо 3+, ГоПро Херо 4 Силвер, ГоПро Херо 4 , ГоПро Херо5 Блацк