АФИ Тецхнологи

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у овој области.

Dom > Новости > Sadržaj
Топ 10 Најбољи стабилизатори фотоапарата
- Aug 30, 2017 -


 

 

Најбољи стабилизатори фотоапарата су прва ствар коју треба да имате када се ради о квалитетним сликама. Сви имамо тај тренутак када желимо брзо сами или слику, али наша рука је била неугодна. Затим ћемо имати камеру у квалитету у нашем фотоапарату, што је најгора ствар која се икада десила. Међутим, постоји решење за то. Једноставно купите један од најбољих стабилизатора фотоапарата из овог прегледа, а проблеми се решавају. Испод је листа најбољих 10 најбољих стабилизатора фотоапарата које можете изабрати за ваш фотоапарат за боље слике.

 

 

 

 

 

1 0 . Стабилизатор видео камере Рокант Без обзира да ли је ваш фотоапарат Никон, Цанон или ГоПро, овај стабилизатор је у праву за све оне. Са врхунским дизајном и конструкцијом, овај фотоапарат пружа стабилизацију про-стилова са мањим покретом и трешањем за вас. У доњим крајевима, нема карактеристике за клизање, што елиминише доњи рукав који ствара бољи рад. Овај стабилизатор је сјајан за филмске ствараоце који желе снимити на следећи ниво са квалитетом.

图片1.png 

 

 

9 . иГадгитз мини лагани стабилизатор фотоапарата

Овај стабилизатор је одличан за дигиталне камере, ДСЛР, видео камеру и камкордер. Сада можете снимати фотографије и видео снимке помоћу овог стабилизатора који такође има функцију статива. Долази са гуменим текстурним стопалима који су стабилни када је у питању позиционирање. Текстурирана гума ће претворити статив у стабилизаторске ручке када се ноге преклапају. Такође има уграђени ниво духа који омогућава савршено поравнање слика. Компактан је и лаган што је једноставно за коришћење.

图片2.png 

 

 

 

 

 

8 . Оптека Кс-ГРИП професионални стабилизатор фотоапарата

Овај стабилизатор одговара најкомпактнијим фотоапаратима и камкордерима с стандардним -20 навојем. Дршка има јастуче НБР обложене које олакшава стрес дуготрајног снимања. Можда ћете проводити неколико сати снимања, али ваша рука ће се удобно држати ручке. Стабилизатор такође долази са носачем за ципеле који вам је лак за додавање видео светла, блица или микрофона. Израђен је од високо квалитетне пластичне АБС апсорбујуће пластике која је висококвалитетна и издржљива.

图片3.png 

 

 

 

 

 

7 . Стабилизатор видео камере Рокант за 2,1 лб камере

Ако желите да пренесете вештине фотоапарата на следећи ниво, преузмите стабилизатор камере од Роканта. Компактан је, лаган и врло ефикасан за коришћење како би створио висококвалитетне слике. Без обзира колико дуго треба да пуцате, док год имате стабилизатор са собом, добри сте. Стабилизатор не ставља притисак на вашу главу, али одлично функционише у одржавању вашег фотоапарата. Можете лако причврстити фотоапарат на стабилизатор и читав дан читати лако и удобније.

图片5.png 

 

 

 

 

 

6 . Цам Цадди Сцорпион Јр. стабилизатор видео камере

Овај стабилизатор долази са универзалним дизајном који одлично функционише са скоро свим компактним уређајима. Намјењен је балансирању тежине ваше опреме за најнапотније снимљене акцијске снимке за вас. Са једним функцијом рада, овај стабилизатор вам даје најдинамичније и свестрано опције снимања икада. Такође вам омогућава да приложите опционалну додатну опрему укључујући блицеве, ЛЕД осветљење, микрофон, мониторе, Лавелиере пријемнике и још много тога.

图片6.png 

 

 

 

 

 

 

5 . Фантазијски Ергономски стабилизатор камере

Изгледа мала, да, али ради одлично и невероватно одговара већини камера. Има разноврстан држач који лако можете поставити било који ДСЛР, ГоПро и друге камере. Снимање ноћу? Такође можете да прикачите видео светло на рукохват како бисте помогли и са пуњењем светлости. Уз врхунски стил пиштоља и ергономски дизајн, овај стабилизатор је савршен за дуготрајно снимање. То је издржљив, јер је направљен од АБС чврсте материје који траје годинама за кориштење.

图片7.png 

 

 

 

 

 

4 . Оптека СтеадиВид стабилизатор фотоапарата

Ништа није боље снимање висококвалитетних и високих резолуција слика с стиловима. Овај стабилизатор фотоапарата је одличан за ДСЛР и видео камере тежине до 6кг. Са својим изгледом и конструкцијом, овај стабилизатор омогућава високу и ниску угао снимања са високим прецизним лежајевима и спојевима са ниским трењем. Такође има подешавање висине које побољшава однос тежине и смањује потребу за основним тежинама за вас. Стабилизатор је издржљив и ради одлично.

图片8.png 

 

 

 

 

 

3 . СтеадиЦам ЦУРВЕ-БК ручни видео стабилизатор

Овај стабилизатор је посебно дизајниран за ГоПро фотоапарате као што су Херо 2, 3, 3+, 4 Блацк и 5. Само уживајте у узимању супер сјајних слика и видео записа са ГоПро-а помоћу овог невероватног стабилизатора. Има 2-у-1 функцију која укључује држач за вјешање са ручком за закључавање ради сигурног пуцања. Оквир стабилизатора је израђен од издржљивог алуминијумског материјала који је толико издржљив за употребу. Лаган је, компактан и пружа вам висок квалитет и глатке снимке за вас.

图片9.png 

 

 

 

 

 

 

 

2 . Мово Пхото Солид Алуминиум Видео Стабилизатор

Наравно, овај стабилизатор изгледа мало, али ради сјајно као и већи са вашим фотоапаратом. Овај стабилизатор долази са чврстом алуминијумском конструкцијом што га чини издржљивом и чврстом, која савршено подноси све услове. То је стабилизатор који стабилизује видео и олакшава замор квалитетом и стиловима. Са универзалним дизајном, овај стабилизатор једноставно одговара свим камерама стандардом од 1/4 "навоја статива . Њега је лагана и компактна што чини одличан избор стабилизатора.

图片10.png 

 

 

 

 

1 . АФИ ручни Гимбал ВС-3СД ПРО

То је 3-осни брусхлесс стабилизатор гимбал за ДСЛР камере и друге камере тежине до 2кг. Овај стабилизатор вам омогућава повезивање продужних шипки који могу постати мобилни након окретања руке да би се постигао објектив. Подржава 3 - осовину 360 степени без мртвог повећања која пружа бржи одзив са двоструким сензорима уз стабилност и тачност. Гимбал подржава било који угао чизме директно који је једноставан за кориштење. АФИ ( 航 景 手持 稳定 器 )

 

        图片11.png

 


Par: МА2

Sledeći: МРП01